sv  no  en  

dk en sv no
EAM Omfattende funktionalitet

Omfattende funktionalitet

Infor EAM anvendes i hele verden af flere tusinde kunder, som efterspørger og fokuserer på funktionalitet, fleksibilitet og brugervenlighed

Disse behov danner i dag grundlaget for Infor EAM og har formet systemet til en fleksibel og skalerbar løsning, som opfylder behovene hos kunder inden for mange forskellige forretningsområder.

Vores kunder repræsenterer forskellige industrier og organisationer som eksempelvis proces-, offshore-, medicinal- og fremstillingsindustrien, fødevare- og drikkevaresektoren, fiskeopdræts-, service- og transportsektoren, vandforsynings- og kloakeringssektoren, den offentlige sektor, facility management, humanitære organisationer osv. På globalt plan er der tusindvis af kunder i disse brancher, som bruger Infor EAM til at forvalte deres aktiver.

En løsning, som giver kundeværdi i så mange forskellige brancher, kombinerer naturligvis brede generiske funktioner med industrispecifikke funktioner. Hvis man tilføjer brugervenlighed og fleksibilitet til dette, får man Infor EAM.

Kontakt

Magnus Windhede

Center of Excellence Manager EAM

Tel

+46 54 14 74 74

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind