sv  no  en  

dk en sv no
Realtidsmåling og styresystemer

Realtidsmåling og styresystemer

Det er dyrt at udvikle produkter og indebærer i mange tilfælde også store risici. Kommercielle platforme og værktøjer mindsker både risikoen og omkostningerne i udviklingsfasen, men ulempen er, at produktet almindeligvis bliver dyrere.

National Instruments (NI) har en teknologi, som har gjort det muligt at tilbyde et avanceret udviklingsværktøj med høj ydelse (LabVIEW), som er integreret i deres hardware. Dette minimerer den udviklingsmæssige del, så man kan fokusere på den tekniske del af projektet.

Velintegreret COTS-hardware og -software kan hjælpe dig med:

  • at reducere time to market
  • at sænke omkostningerne til forskning og udvikling
  • at øge produktets levetid
  • at sænke vedligeholdelsesomkostningerne

Prevas' tilbud er enestående i Skandinavien. Vi har stor viden om projektledelse, industriel IT og produktudvikling og kan sammen med vores partner National Instruments hjælpe dig med at opnå ovenstående fordele. National Instruments' integrerede løsninger indeholder følgende:

  • Et softwaremiljø, som er blevet anvendt i over 20 år, og som understøtter udvikling i Windows, i realtid (multi core targets) og FPA.
  • En portefølje med industriel hardware, som gør det muligt at anvende den seneste PC- og FPGA-teknologi fra Xilinx.

Nært samarbejde med vores kunder:

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Dejan Belgrenius

Business Unit Manager

Tel

+46 727 190 900

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind