sv  no  en  

dk en sv no

Uddannelse i Xilinx FPGA med Prevas

Xilinx FPGA Training

Xilinx' officielle autoriserede uddannelsespartner
(Authorized Training Provider, ATP)
 

Prevas er den eneste virksomhed i Norden, som er Xilinx-godkendt uddannelsesudbyder. Som officiel uddannelsespartner er Prevas' undervisere certificeret af Xilinx og må dermed anvende Xilinx' uddannelsesmateriale. I forbindelse med de kundeuddannelser, som de godkendte uddannelsesudbydere afholder, anvendes uddannelsesmateriale af høj kvalitet, som er udviklet af Xilinx, og som udnytter den specialiserede viden og det omfattende netværk, Xilinx-uddannelsesudbyderne har. 

Vi tilbyder både planlagte kurser, der afholdes hos os, og kundetilpassede kurser. 

En af de mange fordele ved at vælge Prevas som din samarbejdspartner i forbindelse med forskning og udvikling er, at vi altid fokuserer på at formidle viden til vores kunder. En vigtig del af vores kerneværdier er at være åbne og dele vores viden med kolleger, samarbejdspartnere og kunder. 

Som leverandør af komplekse forsknings- og udviklingstjenester skal vi altid kende de nyeste teknikker, metoder og værktøjer. Eftersom vi hele tiden arbejder med markedsledere inden for flere forskellige industrisegmenter, stiller vi altid store krav til vores kompetencer.

Kontakt

Nikolaj Hanson

Nikolaj Hanson

Business Development Manager

Tel

+45 22 70 83 25

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind