sv  no  en  

dk en sv no
Konsulentopgaver Prevas

Konsulentydelser

Styrk din forsknings- og udviklingskapacitet, og øg innovationstakten

Mange markedsledende virksomheder følger den succesfulde strategi med at hyre tekniske konsulenter. Årsagen kan være, at man vil tilpasse sig til en midlertidig forøgning af arbejdsbelastningen, eller at man ønsker eksperthjælp inden for et bestemt teknisk område, som ikke hører til forsknings- og udviklingsafdelings kerneområder. Kravene til kortere udviklingstid og anvendelse af nye teknikker gør det svært for både små og større organisationer at gøre alting udelukkende med egne medarbejdere. Visse vigtige kompetencer er kun nødvendige i en del af en forretningscyklus. Derfor er det klogt at hyre en konsulent med de rette kompetencer og samtidig få en mere fleksibel omkostningsstruktur.

Prevas tilbyder teknisk ekspertise i kombination med en solid viden om de branchekrav, kunderne skal opfylde. Vi stræber efter altid at etablere langvarige kunderelationer. Det betyder, at vi kan tilbyde kunderne både målrettet rekruttering til løsning af kort- eller langsigtede behov og tekniske konsulenter med ekspertise inden for specifikke områder.

Specialistteam – tilpasset til kundens projektbehov

Vi tilbyder vores kunder et komplet projektteam eller enkelte specialister, som kan arbejde on-site hos kunden eller fra Prevas' kontorer. Dit projektteam kan sammensættes således, at du får alle de rette specialister.

Vi har eksperter inden for følgende kompetenceområder:

Vi tilbyder standardiserede og tilrettede uddannelser inden for flere af vores ekspertområder.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind