sv  no  en  

dk en sv no

Vi valgte Prevas

DER FINDES INGEN ALMINDELIGE DAGE!

Vi tilbyder udfordringer på mange forskellige områder og arbejder med kunder inden for en lang række vidt forskellige segmenter. Derfor kan det være svært at beskrive en helt almindelig dag hos Prevas. Se filmene og interviewene med vores medarbejdere, hvor de beskriver deres aktuelle opgaver og fortæller, hvorfor de valgte Prevas.

Vi er alle individer, og den måde, vi udvikler os på, varierer fra person til person, alt afhængigt af hvad vi har med os i bagagen, og hvordan vi tager viden til os. Vi forsøger at finde frem til det, der får dig til at vokse som menneske!

Grundlaget for Prevas' arbejde er, at kunden og Prevas er en del af samme team. En af vores vigtigste drivkræfter er vores passion for at dele vores viden med andre, samtidig med at vi hele tiden lærer nyt af vores kunder og hinanden.

Hvis du vil være en del af vores team, så søg job hos Prevas. Hvis du vil vide mere om vores opgaver, så besøg vores referencebank.

ANNA NORDENFELT,  konsulentchef

Anna er cand.mag. i informatik fra Linköping Universitet.

Hun elsker at samarbejde med mennesker fra forskellige dele af verden og har været med til at sammensætte et nyt team på vores kontor i Bangalore i Indien.

METTE KLINTING,
Project Manager

"Hos Prevas er det faglige i højsæde, og teknologi-begejstringen skinner igennem på alle niveauer. Her er plads til at give input, engagere sig og være sig selv."

Hvad fik dig til at vælge Prevas som arbejdsgiver?
Jeg finder tekniske problemstillinger og muligheden for at arbejde indenfor produktudvikling udfordrende og meget tilfredsstillende. I mit job hos Prevas er jeg netop i berøring med udviklingsprojekter indenfor flere områder og det giver mig mulighed for at anvende mine erfaringer indenfor projektledelse og være med til at frembringe nye produkter.

THOMAS SCHERRER, Senior Electronics Designer

"Jeg oplever at have en ret stor indflydelse både på det tekniske og på planlægningen af min dag, samt gode muligheder for teknisk sparring med mine dygtige kollegaer."

Hvad er det bedste ved dit job?
At der hele tiden er nye projekter, og nye folk at arbejde sammen med. Det er meget anderledes end at arbejde for et firma der laver egne produkter, for disse kommer på den ene eller anden måde til at minde om hinanden.

IDA LUNDIN, udvikler

"Jeg kunne mærke, at medarbejderne her trivedes godt med hinanden og deres job."

Hvad fik dig til at vælge Prevas som arbejdsgiver?
Det var Prevas' bredde inden for fremstillings- og procesindustrien, som vakte min interesse. Jeg følte, at Prevas kunne give mig muligheder for at udvikle mig og vokse som menneske inden for virksomheden. Senere kunne jeg mærke, at virksomhedens medarbejdere trivedes godt med hinanden og deres job, hvilket også var vigtigt for mig.

Hvad er det bedste ved dit job?
Mit arbejde er sjovt og kreativt. Jeg elsker at lære nye ting, og det har jeg mulighed for at gøre hele tiden. Projekter og kunder varierer, så det er aldrig kedeligt.

JENNY ÅGREN,
Udvikler

"Det bedste ved mit job er, at det er meget kreativt og varierende."

Hvad er dine primære interesseområder?
Mine primære interesseområder på jobbet er problemløsning og programmering. Jeg er meget analytisk anlagt som person og trives bedst, når jeg får lov til at grave mig ned i et problem, eller når jeg kan være med til at finde løsninger, som forbedrer eller forenkler noget for kunden.

Som konsulent hos Prevas ønsker vi, at du skal udvikle dig. Det er vigtigt for os, fordi vi hele tiden skal opfylde vores kunders behov, og vi tror også, at det er en forudsætning for, at du kan trives. Søg ledige job hos os.

Kontakt

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind