sv  no  en  

dk en sv no
Life Science, produkt solutions

Life Science, produkt solutions

Teknik til avancerede instrumenter.

Life Science-industrien udvikler sig hurtigt og bliver mere og mere konkurrencebetonet. Derfor er der behov for innovative, omkostningseffektive produkter, som anvender ny og afprøvet teknik. Prevas AB, Sundbybergafdelingen, er certificeret til ISO13485 og erfaring herfra anvender vi i projekter, hvor vores partnere ønsker at vi leverer løsninger til deres certificerede kvalitetsstyringssystem.

Prevas skaber innovationer for livet

Prevas har mere end 30 års erfaring med at balancere mellem ny og afprøvet teknik, når det drejer som om effektivt at udvikle innovative produkter. Prevas forstår betydningen af at have den rette balance mellem investering i udvikling af tests, forbrugsvarer, instrumenter/udstyr og anvendeligheden af enkelte produkter eller platforme til produkter.

Prevas tilbyder enten enkelte specialister eller de komplette ressourcer, når en idé skal udvikles til et seriefremstillet produkt, hvilket omfatter software, hardware, mekanik, kvalitetssikring og projektledelse. Med vores team af specialister tilbyder vi også færdige løsninger til medicinsk udstyr og analyseinstrumenter. Et produkt af en af disse løsninger er den nye denoplivningsdukke, Ambu® Man Advanced ALS, som er drevet af Prevas' teknologier. Læs om vores tidligere projekter og produkter her.

Prevas beskæftiger sig også med andre fokusområder og har forskellige ekspertcentre, såkaldte Centers of Excellence, som skaber synergieffekter, der kan udnyttes i forbindelse med udvikling af nyt udstyr og nye instrumenter. Det omfatter blandt andet vores egen Linux-distribution og flere hardwareplatforme, testsystemer og andre services, som dækker en stor del af udviklingen af et produkt.

For at kunne være helt i front har Prevas et stort og omfattende netværk af specialister og samarbejdspartnere.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Nikolaj Hanson

Henrik Møller

President

Tel

+45 2949 9202

Robert Tönhardt

Robert Tönhardt

Center of Excellence Manager Life Science

Tel

+46 8 799 64 28

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind