language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Elektronik- og hardwaredesign

Elektronik- og hardwaredesign kræver ikke kun tekniske kompetencer, men også evnen til at gennemføre udviklingsprojekter på kort tid og med høj kvalitet.

Prevas har stor erfaring med design af avanceret elektronik fra mange succesfulde projekter. Moderne elektronikkonstruktion kræver også viden om de gældende regler vedrørende højhastighedsdata, EMC, RoHS og sikkerhed. Prevas har egne laboratorier og konstruktionsværktøjer, hvilket gør at vi kan håndtere produktudviklingen fra specifikation til færdigt produkt.

Nogle kunder har brug for on-site assistance til deres projekter fra elektronikkonsulenter. Derfor har vi opbygget vores egen kompetencedatabase, som gør det nemt at finde de rette personer til kundens behov. Vores kompetencedatabase indeholder også et værktøj, som konsulenterne kan anvende til at trække på Prevas' samlede viden.

Hvis det er nødvendigt, kan vores elektronikkonsulenter selv medbringe Prevas' egne arbejdsstationer og udviklingsværktøjer. Dette sættes der stor pris på, hvis kunden har en lille forsknings- og udviklingskapacitet eller hvis der kræves meget specialiserede værktøjer.

Vi har ekspertkonsulenter med kompetencer inden for ARM, DSP, FPGA, x86, højhastighedsdata, Hyperlynx, PCB-layout, analog konstruktion, RF-konstruktion, digital konstruktion, 60601-1, EMC, RoHS, LVD og meget mere.

HVAD ER DIN TEKNISKE UDFORDRING?

Du kunne måske også være interesseret i..

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Maven Wireless

  Fremtidens trådløse mobildækning

 • Implantica

  Implantica lancerer nyt implantat til bekæmpelse af sure opstød

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas