sv  no  en  

dk en sv no

Mød Prevas på EOT!

NYHED

2019-03-19

På Prevas stand på EOT i Messecenter Herning 7.-9. maj 2019, kan man se nogle af de nyeste produkter, som vi har udviklet sammen med kunderne.

Prevas er den perfekte udviklingspartner for både start-ups og større virksomheder. Prevas tilbyder konsulentbistand og hele projektteams indenfor software-, elektronik-, mekanikudvikling og projektledelse. Hver dag bruger Prevas’ konsulenter innovative teknologier og skræddersyede løsninger til at udvikle kundernes produkter. Kort sagt – Prevas’ passion er at løse kundernes tekniske udfordringer og realisere deres produktideer.

Prevas har eksisteret siden 1985, og de mere end 600 konsulenter kan være stolte af at have bidraget til udviklingen af mere end 5.000 produkter gennem tiden. Måske har du hørt om airbag-cykelhjelmen fra Hövding, eller den intelligente cloudløsning til køkkener, Let's Cook, fra Hounö?

På Prevas stand på EOT kan man se nogle af de nyeste produkter, som er blevet udviklet sammen med kunderne. Se blandt andet en intelligent rottefælde, et apparat der sammenkoblet med en smartphone kan hjælpe par med fertilitetsproblemer og en wearable, der ved at måle lysindtaget hos personer, kan bidrage til behandling af vinterdepressioner.

Vi ses på Prevas’ stand på EOT. Tilmeld dig her!

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind