sv  no  en  

dk en sv no
ESIP (Electronic Subsystems IP)

ESIP (Electronic Subsystems IP)

Fra nyudvikling til genanvendelse

I de fleste udviklingsprojekter med elektronik udgør kerneteknologien kun en lille del af det egentlige udviklingsarbejde. Den resterende del er det arbejde, der kræves for at udvikle alle kernefunktionerne. Prevas' ESIP-koncept (Electronic Subsystems IP) er en systematisk opdeling af teknikker i delsystemer, som kan integreres i et kundetilpasset design og som understøtter kundens kerneteknologi.

Opbygningen af et system med en ESIP begynder med at man vælger et egnet grunddesign, som matcher systemets processorkraft og omkostningsloft. Grunddesignet omfatter processor, RAM, datalager og strømstyring. Grunddesignet understøtter periferiudstyr via kortmonterede grænseflader, som kan udnyttes afhængigt af systemets behov. Selve periferiudstyret specialkonstrueres eller vælges fra Prevas' ESIP-bibliotek.

Hvis der kræves et operativsystem, er der et antal valgmuligheder for hver ESIP: Linux, Android, Windows Embedded og et antal mindre realtidsoperativsystemer.

De fleste ESIP'er implementeres i eksisterende konstruktioner, som findes på markedet, og er testet med hensyn til EMC, højhastighedsydelse og stabilitet. Dette medfører en væsentligt lavere konstruktionsrisiko og mindsker både udviklingstiden- og omkostningerne.

Kontakt

Mikkel Ingstrup

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager

Tel

+45 40 21 61 03

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind