sv  no  en  

dk en sv no
Fremstillings- og bilindustrien

Fremstillings- og bilindustrien

Styring af produktionsprocesserne er et væsentligt krav fra mange interessenter, både i organisationen, i kundebasen og i forsyningskæden. For at være konkurrencedygtig på det nuværende marked skal man være innovativ og udvikle sig. Faktorer som f.eks. effektivitet, præcision og ansvarlighed er styret af globaliseringen, lovbestemmelserne og de finansielle aspekter. I forbindelse med ordrespecifik fremstilling og måske især i bilindustrien ændrer ovennævnte aspekter sig hele tiden, f.eks. på grund af årlige produktansigtsløftninger, skiftende udledningsstandarder og forstyrrende nyskabelser, såkaldte "disruptive innovations". Hurtigere gennemløbstider, større kundetilfredshed, overholdelse af lovgivningen, kontinuerlig produktivitet og forbedring af arbejdskraften er derfor centrale aspekter inden for fremstillings- og bilindustrien.

Prevas er en erfaren leverandør af forskellige løsninger til fremstillings- og bilindustrien, og vi har siden 1985 hjulpet kunderne med at træffe de rigtige beslutninger. Prevas er en komplet partner og tilbyder services lige fra innovationsprocesser og forretningscases til projektledelse samt design, implementering og understøttelse af forskellige produktionsløsninger.

Prevas har siden starten leveret løsninger inden for MES (Manufacturing Execution Systems), produktionslogistik, sporbarhed, supply chain integration og udnyttelse af aktiver inden for mange forskellige områder, bl.a. præfabrikerede boliger, medicinsk udstyr, maskiner, værktøj og køretøjer.

Referencer inden for fremstillings- og bilindustrien

Nogle af vores referencer inden for fremstillings- og bilindustrien.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind