language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Prevas søger front-end udvikler – gerne med kendskab til app udvikling (Android / iOS)

Vi oplever stor vækst i vores IoT projekter og derfor søger vi kompetente front-end udviklere til vore vores afdelinger i både Aalborg og Aarhus.

Du vil komme til at arbejde med generering og præsentation af data fra forskellige embeddede IoT devices på både kundeprojekter og i forbindelse med interne konceptprojekter. Opgaverne spænder over alt fra mindre enkeltmands projekter med IoT-delen i fokus til store projekter med involvering af flere kollegaer fra både egen og andre faggrupper.

Du skal derfor:

  • Være selvkørende
  • Have indgående kendskab til responsive designs
  • Have indgående kendskab til Angular og Bootstrap
  • Være bredt funderet i generelle frontend teknologier som HTML, CSS/SCSS, Javascript/Typescript og dertil hørende underteknologier

Det vil ydermere være en fordel hvis du også har dokumenteret erfaring med:

  • Android App udvikling
  • iOS App udvikling
  • Embeddede systemer
  • Relaterede netværksteknologier (MQTT, HTTPS, SSL, DNS ..)

Om Prevas
Hos Prevas, har vi fokus på at være de bedste til at levere teknisk produktudvikling til vores kunder. Vi arbejder oftest meget tæt sammen med vores kunder og det er derfor almindeligt at man som Prevas-medarbejder kommer i tæt kontakt med mange forskellige kunders udviklingsafdelinger, enten som projektmedlem på vores kontor i Aarhus eller Aalborg eller som udstationeret i kundens udviklingsteam.

Vi har en uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse og gode muligheder for personlig- og kompetence- udvikling inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter. Vi tror på at et afbalanceret forhold imellem arbejdsliv og privatliv er en præmis for effektivitet og kreativitet på kontoret.

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”IOT ARH1808” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vil du vide mere, så kontakt Team Manager, Kim Bøndergaard i Aarhus på tlf.: +45 51543961.

Se filmen om hvordan det er at arbejde hos Prevas