sv  no  en  

dk en sv no

Prevas søger Full-Stack udviklere med flair for embedded

 

Vi oplever stor vækst i vores IoT projekter og derfor søger vi kompetente Full-Stack udviklere med embedded flair, til vore afdelinger i både Aalborg (primært) og Aarhus.

 

Vi søger Full-Stack udviklere til vores ”RTOS & Embedded applications” team
Du vil komme til at arbejde med opsamling og præsentation af data fra forskellige embeddede IoT devices, på både kundeprojekter og i forbindelse med interne koncept projekter. Opgaverne spænder over alt fra mindre en-mands projekter med IoT delen i fokus til store projekter med involvering af flere kollegaer fra både egen og andre faggrupper.

Den ideelle kandidat er selvkørende, motiveret af faglige udfordringer, struktureret i sin tilgang til udviklingsopgaver og har kompetencer på følgende områder:

 • Backend udvikling (PHP, Phyton)
 • Backend maintenance ( SQL, Apache, Email server, Backup, Deployment)
 • IoT platforme (MS Azure, IBM Watson, AWS)
 • Responsive webdesign (Angular, REACT js, etc)
 • Bredt funderet i diverse frontend-teknologier (HTML, CSS, JavaScript og dertil hørende underteknologier)
 • udvikling (IOS, Android)

Kendskab til følgende vil yderligere være en fordel:

 • Generelle programmeringskompetencer i C, C++, Java og shell scripting.
 • Netværks teknologier (MQTT, HTTPS, TCP, DNS ..)
 • Kendskab til Linux
 • Continuous Integration
 • Security / Certifikat håndtering
 • Automatisk test
 • Unit og integrationstest

 

Om Prevas i Aarhus/Aalborg
Hos Prevas er vi embeddede i vores DNA og vi har fokus på at være de bedste til at levere embedded-produktudvikling til vores kunder. Vi arbejder oftest meget tæt sammen med vores kunder og det er derfor almindeligt at man som Prevas-medarbejder kommer i tæt kontakt med mange forskellige kunders udviklingsafdelinger, enten som projektmedlem på vores kontor i Aarhus/Ålborg eller som udstationeret i kundens udviklingsteam.

Vi har en uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse og gode muligheder for personlig- og kompetence- udvikling inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter. Vi tror på at et afbalanceret forhold imellem arbejdsliv og privatliv er en præmis for effektivitet og kreativitet på kontoret.

Som ansat i vores nyoprettede kontor i Aalborg vil du organisatorisk blive tilknyttet ”RTOS & Embedded applications” teamet i Aarhus.

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”IOT ARH1808” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og vi skal have din ansøgning i hænde senest 31/7 2018. Vil du vide mere, så kontakt Team Manager, Kim Bøndergaard i Aarhus på tlf.: +45 51543961.

Se filmen om hvordan det er at arbejde hos Prevas

Kontakt

Kim Bøndergaard

Team Manager

Tel

+45 51 54 39 61

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind