sv  no  en  

dk en sv no
EAM Enterprise Asset Management Prevas

Infor Enterprise Asset Management, EAM Manufacturing Solutions

En løsning fra Prevas til styring af anlægsaktiverne i et produktionsmiljø håndterer alle elementer af vedligeholdelsesarbejdet og materialestyringen, herunder anlægsaktiver, reservedele, materialer, lager og indkøb. En anden væsentlig del af Prevas' avancerede system til styring af anlægsaktiver er dokumentstyring og styring af anlægsaktivernes ydeevne, hvilket også omfatter rapporter og advarsler, der understøtter den daglige drift og beslutningstagen.

Prevas tilbyder vedligeholdelsesløsninger i henhold til bedste praksis, som er udviklet i tæt samarbejde med mere end 80 kunder i Norden, der anvender EAM- og vedligeholdelsessystemer. Løsningerne omfatter både styring af arbejdsordrer i forbindelse med traditionel vedligeholdelse og innovative løsninger til tilstandsbaseret og prædiktiv vedligeholdelse.

Ved at integrere EAM-løsningen med automatiserings-, SCADA- og DCS-systemer får man oplysninger om anlæggets tilstand og produktionsplanlægningen i realtid, som kan anvendes til at optimere den forebyggende vedligeholdelse.  Prevas' omfattende erfaring med alle systemer og løsninger, lige fra automatiserings- og MES-systemer til ERP-systemer, gør vedligeholdelsesløsningen endnu bedre.

Prevas' EAM-løsning omfatter også dokumentstyring og vedligeholdelsesinformationer, som gør det nemmere at træffe beslutninger og foretage en trimmet procesudvikling. Internetløsningen omfatter en komplet og en let brugergrænseflade, og workflowet og det funktionsmæssige indhold kan konfigureres – helt ned på feltniveau på hvert skærmbillede.   

For at opnå en høj produktivitet og konkurrencemæssige fordele er vedligeholdelsesprocesserne integrerede dele i vores produktionsløsninger.

Produkttilbudet er baseret på Infor EAM-programpakken, som er verdensførende EAM-software fra Infor. Alle vores løsninger kan enten installeres hos kunden eller fungere som cloudbaserede løsninger.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind