sv  no  en  

dk en sv no
EMI Enterprise Manufacturing Intelligence Prevas

EMI, Enterprise Manufacturing Intelligence

EMI er softwareløsninger, som indsamler og præsenterer produktionsrelaterede data fra mange forskellige kilder, således at beslutningstagerne får tydelige oplysninger om, hvordan virksomheden klarer sig.

Prevas' EMI-løsninger gør virksomheder i stand til at visualisere og analysere produktionsaktivernes samlede driftsmæssige ydeevne ved hjælp af en række effektive værktøjer til dataanalyse, rapportering og overvågning. Softwaren indeholder funktioner, som både understøtter simple forespørgsler og mere komplekse analyser og viser produktionstal, omkostninger, oversigter over procesegenskaber, udnyttelse af udstyret, energiforbrug, kvalitet samt andre målinger af kritiske funktioner eller nøgletal (KPI'er).

Prevas har leveret mere end hundrede EMI-løsninger på verdensplan, både til store og små virksomheder inden for de fleste brancher. Vi har en portefølje af EMI-produkter, som både er udviklet af os selv og af vores teknologipartnere.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind