language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Vi udnytter mulighederne inden for teknik og digitalisering

Vi skaber værdi for vores kunder og hjælper dem med at stå stærke i en verden af global konkurrence.

Prevas har eksisteret siden 1985 og er partner til virksomheder inden for udvalgte brancher. Vores passion er at løse tekniske udfordringer for at udvikle intelligens i produkter, intelligent industri og intelligente tjenester. Sammen med vores kunder udnytter vi teknikkens og digitaliseringens fremskridt og omsætter behov og idéer til øget bæredygtighed og konkurrenceevne. Vi har afdelinger i Sverige, Danmark og Norge med ca. 600 medarbejdere i alt. Prevas har været børsnoteret siden 1998.

For os er den tekniske udvikling en vigtig facilitator, som skal tjene samfundet fra alle bæredygtighedsperspektiver. Vores konsulenters arbejde er kendetegnet ved innovation, kreativitet og moderne arbejdsmetoder. I dag leverer vi løsninger, som mange førhen ikke troede var mulige. For at det skal kunne lade sig gøre, fokuserer vi på at fortsætte med at udvikle vores styrker. Vores største styrke og stolthed er vores medarbejderes kompetencer. Vi har en udviklende arbejdsplads, som bygger på kontinuerlig læring og kompetenceudvikling.

Prevas arbejder med områder såsom IoT (Internet of Things), Industri 4.0, BigData, AI/Machine Learning, AR/VR og cyber security, Apps, sensorer, Life Science og Industriel IT & Automation.

Kunder

Vi hjælper vore kunder med at stå stærkt i en verden af global konkurrence. Det gør vi ved at øge deres produktivitet og innovationstempo. En typisk Prevas-kunde har behov for hjælp til at virkeliggøre produktidéer, automatisere og digitalisere produktion eller på andre måder få hjælp til at udnytte den hurtige tekniske udvikling.

Eksempler på kunder er ABB, Ambu, Atlas Copco, Ericsson, GKN Driveline, Hounö, Hy5, Kontigo Care, Löfbergs, Outokumpu, Sandvik, Zenicor og Volvo.

Kompetencer og løsninger

Digitaliseringsbølgen har åbnet op for nye muligheder inden for stort set alle områder i samfundet, og vi kan dagligt mærke dens indvirkning. Prevas’ kompetencer inden for digitalisering er koncentreret omkring intelligens i produkter, intelligent industri og intelligente tjenester. Blandt andet i form af henholdsvis nye, innovative produkter med øget funktionalitet og brugervenlighed og nye systemløsninger for mere effektiv produktion og service.

Virksomhedskultur

Prevas har en virksomhedskultur, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi deler vores viden med andre og støtter hinanden. Vores partnere, kunder og konsulenter indgår i samme team. Det er grundlaget for det stærke sammenhold, som vi er så stolte af. Vi tror på, at hvis man er ét stærkt team, giver det de bedste forudsætninger for at udvikle hver enkelt persons potentiale og tilbyde de bedste løsninger til vores kunder.

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Maven Wireless

  Fremtidens trådløse mobildækning

 • Implantica

  Implantica lancerer nyt implantat til bekæmpelse af sure opstød

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen