sv  no  en  

dk en sv no
Instrument Backbone

Instrument Backbone

Sådan reduceres tidsforbruget og de tekniske risici ved udvikling af indlejrede systemer

Ved at skræddersy en løsning som er baseret på tredjepartsprodukter, kan du give din virksomhed et forspring. Denne referencekonstruktion kombinerer en FPGA (Xilinx Spartan 6) med et Intel Atom-baseret processormodul. Noderne kommunikerer via PCIe (2 Gb/s), og operativsystemet er Windows CE 6 med understøttelse af USB-enhedsbaseret kommunikation med en ekstern PC. Arkitekturen udgør rygraden i et generisk instrument.

Kombinationen af en FPGA og en x86-baseret node til styring og overvågning giver store arkitektoniske fordele

  • De vigtigste egenskaber ved x86-processoren og Windows er produktiviteten og de fantastiske egenskaber med hensyn til integration med eksterne systemer af enterprise-typen.
  • Den ekstremt store fleksibilitet og tilpasningsevne ved en FPGA. Den anvendes til at skabe grænsefladerne til sensorer, aktuatorer og kommunikationsbusser, men også mere komplekse funktioner, såsom styring af servo- og skridtmotorer, avanceret signalbehandling og hardwarebaserede realtidsfunktioner.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind