sv  no  en  

dk en sv no
Internet of Things, IoT

Internet of Things

Forbered dig på en ny, opkoblet verden. En verden, hvor mennesker og maskiner sammen finder nye løsninger til intelligente gadgets, intelligente biler, intelligente fabrikker, intelligente hjem og intelligente byer.

I 2020 vil der være mere end 200 milliarder tilsluttede enheder, dvs. opkoblede elementer og maskiner, som kommunikerer med hinanden. Det er et net af forbindelser, som er gjort muligt med innovativ ny teknik, og som resulterer i en intelligent industriel revolution: Internet of Things.

Den digitale fremtid

Ved hjælp af eksempelvis sensorer kan man overføre forskellige oplysninger, f.eks. om tilstand, temperatur, bevægelse og position. Man kan måle, hvordan et produkt faktisk anvendes, og hvor godt produktionen er trimmet. Mulighederne er uendelige. Derudover er det muligt at kommunikere med hinanden og dele data. Her har den nordiske fremstillingsindustri et enormt potentiale.

Ovenstående er dog ikke nogen nem proces, eftersom den ofte omfatter nogle ret store forandringer i virksomhederne, hvor mange forskellige aspekter berøres; IT, marketing/salg, forskning og udvikling, produktion og service. Alle skal ændre deres rutiner og deres måde at anskue markedet på. Virksomhedernes ledelsesgrupper skal udarbejde nye strategier for at kunne drage nytte af Internet of Things.

Fremover bliver et af de vigtigste konkurrenceparametre at eje og frem for alt, at kunne sortere i og anvende den store informationsmængde, også kaldet Big Data, til at skabe nye markeder, forretningsmodeller og indtægter.

Udviklingspartner med lang erfaring

Prevas har lang erfaring i at hjælpe forskellige brancher med at finde løsninger inden for dette område. Prevas' kompetencer inden for indlejrede systemer og industrielle IT-løsninger, samt vores viden om applikationer og processer inden for mange forskellige områder gør os til den perfekte partner til projekter, der involverer Internet of Things.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Björn Andersson

Björn Andersson

Senior Vice President, Business Development

Tel

+46 21 360 19 33

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind