sv  no  en  

dk en sv no
Uddannelse og kursus Prevas

Brug vores konsulenter i dine projekter

Forskellen mellem at vælge den bedste eller den næstbedste konsulent kan være afgørende


Effektiv udvikling, præcis kommunikation og en pålidelig arbejdsindsats bør være resultatet af en tilfredsstillende konsulentindsats. I dag har Prevas 550 specialistkonsulenter, som med deres store erfaring løser udfordrende opgaver hos Nordens førende kunder så som Nokia, Siemens, ABB, Electrolux og mange andre.

Prevas' kunder og konsulenter kan trække på den store erfaring som Prevas igennem de sidste 24 år har opbygget gennem mere end 2000 udviklingsprojekter. Vores kunder og konsulenter anvender vores udviklingscentre i København, Århus, Oslo og i syv andre svenske byer til sparring, projektledelse og problemløsning. Derfor får du ikke kun en specialist, men en hel organisation til dit projekt, når du anvender en Prevas konsulent.  

Mange førende virksomheder følger den succesrige strategi, der styrker organisationen med konsulenter i embedded udviklingsprojekter. Det kan være ønsket om at komme igennem kortere perioder med spidsbelastninger eller tilføre bestemt teknisk ekspertviden, der ikke er en del af kernekompetencen i virksomhedens egen R&D-afdeling.

Prevas tilbyder specialister inden for følgende hovedområdeområder:

Kontakt Prevas A/S for mere information:

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind