language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Life Science, udvikling af medical devices og medicinsk udstyr

Prevas har 30 års erfaring med projekter og produktudvikling inden for Life Science, hvilket gør os til en perfekt partner i udvikling af medical devices og medicinsk udstyr.

Life Science-industrien udvikles hurtigt og bliver stadig mere konkurrencepræget, og der er behov for innovative, omkostningseffektive produkter som benytter ny og dokumenteret teknologi. Prevas' kontor i Sundbyberg og Uppsala ISO13485-certificeret.

Prevas skaber innovationer for livet
Prevas har mere end 30 års erfaring med at balancere mellem ny og afprøvet teknik, når det drejer som om effektivt at udvikle innovative produkter. Prevas forstår betydningen af at have den rette balance mellem investering i udvikling af tests, forbrugsvarer, instrumenter/udstyr og anvendeligheden af enkelte produkter eller platforme til produkter.

Prevas tilbyder enten enkelte specialister eller de komplette ressourcer, når en idé skal udvikles til et seriefremstillet produkt, hvilket omfatter software, hardware, mekanik, kvalitetssikring og projektledelse. Med vores team af specialister tilbyder vi også færdige løsninger til medicinsk udstyr og analyseinstrumenter. Et produkt af en af disse løsninger er den nye denoplivningsdukke, Ambu® Man Advanced ALS, som er drevet af Prevas' teknologier.

For at kunne være helt i front har Prevas et stort og omfattende netværk af specialister og samarbejdspartnere.

eHealth og mHealth

Mobile health er et hurtigt voksende område, hvor Prevas er engageret i flere projekter sammen med kunderne. Det handler for eksempel om forskellige produkter og tjenester, der hjælper forbrugere med at diagnosticere sig selv. Ofte består disse tjenester af opkoblede instrumenter, analyse af brugerdata og lagring i skyen. Nye innovative teknologier tilbyder nye designmuligheder, samtidig med at mennesker bliver stadig mere interesserede i at overvåge deres helbred.

Kvalitetssikring

Nye forordninger og love træder i løbende kraft, hvilket øger kravene til kontrol og sporbarhed på produktudvikling og produktion. Dette i kombination med sikkerhedsspørgsmål omkring forbundet udstyr gør, at kvalitetsspørgsmål bliver stadig mere komplekse. Prevas' dygtige ingeniører har en dyb forståelse for produktudvikling, produktion og af deres indbyrdes forbindelse, samtidig med at vi kan tilbyde ekspertviden inden for lovkrav og standarder.

Giv os gerne flere udfordringer

Siden starten i 1985 har vi løst titusindvis af udfordringer sammen med vores kunder – inden for de fleste brancher.

Læs mere om vores services

Læs mere om muligheder, vi har set og realiseret

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Pilloxa AB

  Intelligent støtte ved livslang medicinering.

 • Implantica

  Implantica lancerer nyt implantat til bekæmpelse af sure opstød

 • QuickCool

  Bærbart kølesystem skal redde liv

 • Measurelet

  Det innovative toilet

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas