sv  no  en  

dk en sv no
Projektleverancer Prevas

Løsninger

I dag vælger mange markedsledende virksomheder at outsource dele af deres forskning og udvikling. Årsagerne hertil kan være, at man ønsker øget fokus på kerneaktiviteterne eller mangler ressourcer (tid, kompetencer eller plads) eller helt enkelt, at man ønsker at få bedre kontrol med de kommercielle risici, som er forbundet med forsknings- og udviklingsprojekter. 

Mindre virksomheder har almindeligvis kun få forsknings- og udviklingsprojekter i gang samtidigt, og nogle gange sjældnere. I disse tilfælde kan det være ekstra svært at opretholde kvaliteten, styre omkostningerne og holde en høj produktivitet i udviklingsarbejdet. Her er det klogt at samarbejde med et firma som Prevas, der er vant til hele tiden at arbejde med komplekse projekter.

Vi beskæftiger os med mange projekter samtidigt og kan derfor udnytte vores fælles Project Management Office til at sikre levering til tiden. Vores resultater er enestående – ca. 9 ud af 10 projekter leveres til tiden! I mange tilfælde kan Prevas også tilbyde finansielle services med attraktive betalingsplaner og på denne måde hjælpe kunderne med at forbedre deres likviditet. 

Prevas har mere end 30 års erfaring som outsourcing partner i forbindelse med produktudviklingsprojekter. Projekternes omfang kan variere fra moduler eller delsystemer til udvikling og industrialisering af komplette produkter. 

Ved at anvende Prevas' designbibliotek og afprøvede platforme kan vi tilbyde vores kunder meget konkurrencedygtige løsninger hvad angår tidsforbrug og omkostninger. I forbindelse med projekter, som ikke er så tidskritiske, kan vi tilbyde vores SmartShoring-løsninger og derigennem sænke udviklingsomkostningerne væsentligt. 

Vi kan tilbyde en komplet infrastruktur til produktudvikling: 

  • Udviklingsværktøjer til software, elektronik og 3D-CAD
  • PDM Link-server til produkthåndtering
  • Elektroniklaboratorium til udvikling, prototypefremstilling og test
  • Maskinværksted til prototypefremstilling
  • Kundespecifikke laboratorier til udvikling og test
  • EMC-laboratorium til udførelse af målinger
  • Moderne IT-infrastruktur til håndtering af distribuerede forsknings- og udviklingsprojekter
  • Certificering iht. ISO 9001:2008 og ISO 13485:2012 (Sundbyberg)
  • En udviklingsmodel, som følger MDD/IVDD/QSR

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind