language arrow_drop_down
SE NO EN
share

ER DU ERFAREN MEKANIK PROJEKTLEDER?

Brænder du for at skabe og levere resultater?

Profil

Du skal trives godt med udfordringer og du skal være i stand at omsætte projektets mål til handlinger og leverancer. Du kommer til at fungere som den primære kontaktperson under projektgennemførelsen, og har dermed en tæt dialog og en løbende forventningsafstemning med projektets interessenter.

Du bliver ansvarlig for en professionel, effektiv og succesfuld gennemførelse af projektet, og du vil være ansvarlig for at projektet leverer det aftalte i henhold til tid og budget. Du vil løbende rapportere til styregruppen og klargøre materialet til eventuelle gates.

Du er forretningsorienteret, du forstår at motivere og skabe resultater igennem andre og kan være vedholdende i svære situationer. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, er vant til at arbejde sammen med mekanik ingeniører og er certificeret inden for projektledelse f.eks. Prince2, IPMA eller PMI og at nedenstående er en naturlig del af dine kompetencer;

  • Ledelse af mekanikprojekter
  • Projektplanlægning og opfølgning
  • Budgetopfølgning og risikostyring
  • Ressourceallokering og ressourcestyring

Prevas

I dag er vi mere end 650 kompetente ingeniører og udviklere på vores projektkontorer i Danmark, Norge og Sverige. Vores kunder er både små og store industrivirksomheder og de er ofte førende indenfor netop deres område.

Hvor

Prevas Danmark har i dag projekt-, og udviklingskontorer i København, Aarhus og Aalborg og sammen med 90 dygtige kollegaer bliver det din opgave at støtte op om eksisterende og nye mekaniske udviklingsprojekter, både her på kontoret og ude hos vores kunder.

Lyder Prevas som en arbejdsplads for dig?

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med teksten ’Projektleder mekanik 2019’ i emnefeltet. Du er også meget velkommen til at give Engineering Manager, Mikkel Ingstrup, et kald på telefon +45 4021 6103 og få mere at vide om jobbet.

Se filmen om hvordan det er at arbejde hos Prevas