sv  no  en  

dk en sv no

NXP Partner

Prevas er udvalgt til at være officiel partner til NXP og understøtter virksomheder i Norden og det øvrige Europa med indlejrede systemer, der bygger på i.MX-seriens avancerede enkelt- og flerkernede processorkredse. i.MX-platformen er optimeret til multimedier, skærmvisning og industrielle applikationer og spreder interaktivitet til en helt ny verden af produkter.

Som universel platform til multimedier og visningsapplikationer leverer NXPs i.MX-processorer en optimal balance af kraft, ydelse og integration, som baner vejen for næste generation af smarte enheder. i.MX-løsningerne forsyner applikationer med processorkraft på nogle hurtigt voksende markeder, blandt andet bil-, industri- og forbrugermarkedet.  

Prevas arbejder med et bredt udvalg af NXPs i.MX-serie. Med denne teknik har Prevas eksempelvis hjulpet Miris Holding med at udvikle et instrument til analyse af væsker, såsom ko-, bøffel- og brystmælk. Den indlejrede løsning vandt Swedish Embedded Award 2012.

Prevas har udviklet og leveret en række forskellige OE-lite Linux-platforme til kundespecifik hardware. Uanset valg af platform skal moderne softwareudviklere tage hensyn til faktorer som f.eks. lavt energiforbrug, mindre designkompleksitet, lavere udviklingsomkostninger og kortere time-to-market.

Android-systemer til grafiske brugergrænseflader er et af branchens hotteste udviklingsområder. Prevas har designet hele platformen til en ovn til bageriindustrien, herunder selve ovnen, integrationen med softwaren og brugerapplikationerne.  

Freescale Partner

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind