sv  no  en  

dk en sv no
Olie og Gas

Olie og gas

Olie- og gasselskaberne står over for et stigende antal udfordringer, som skyldes den eksponentielle stigning i både tekniske og forretningsrelaterede data. Olieboringer og olieproduktion genererer stadig større og mere komplekse datamængder. I takt med at mængden af data vokser, kan det også blive sværere at efterleve de gældende love og bestemmelser, som kræver hurtig adgang til data i forbindelse med revision og søgninger.

Prevas' løsninger inden for Enterprise Manufacturing Intelligence, Enterprise Asset Management og business intelligence sikrer, at de rette personer får de rette informationer til rette tid. Dette sker ved at forvandle store datamængder fra flere forskellige kilder til konkret viden. Vores løsninger kan hjælpe virksomheder med at øge lønsomheden ved at synliggøre f.eks. strategiske nøgletal (KPI) både på lokalt og globalt niveau.

Prevas er en erfaren leverandør af forskellige løsninger til olie- og gasindustrien. Vi tilbyder alt lige fra rapportering om aktiver – både dem, der selv forvaltes, og dem, der forvaltes af samarbejdspartnere – til DCS-, PIMS- og EAM-løsninger.

Referencer inden for olie og gas

Her kan du se nogle af vores referencer inden for olie og gas.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind