sv  no  en  

dk en sv no
Optimering af varmeovne Prevas

Optimering af varmeovne

Vi hjælper dig med at spare energi og øge produktiviteten!

Prevas tilbyder topmoderne produktionsløsninger til varmeovne, som kombinerer de bedste erfaringer fra industrien med den førende akademiske forskning.

At fremstille stålprodukter er meget energikrævende. Materialet opvarmes og afkøles ad flere omgange for at opnå de ønskede egenskaber. Det kræver en effektiv styring af ovnene at optimere produktiviteten, kvaliteten og energiforbruget.  

Sammen med de svenske brancheorganisationer Jernkontoret og Swerea Mefos (som Prevas også er medlem af) har Prevas udviklet et antal avancerede styreløsninger til varme- og glødeovne. FOCS-produkterne, som er systemer til styring og optimering af ovne, omfatter automatiske styresystemer, som er markedsledende inden for ovnstyring.  

Prevas tilbyder både komplette, nøglefærdige FOCS-installationer og konsulenttjenester i forbindelse med uddannelse af operatører samt analyse og finjustering af ovndriften. Vores team består af erfarne eksperter i ovndrift, projektledere, eksperter i styresystemer og softwareudviklere.  

Eksempler på kunder er SSAB, Ovako, Outokumpu, FNsteel og Rautaruukki.

Optimization of Heating Furnaces, download document.PDF

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind