sv  no  en  

dk en sv no
Optronikløsninger

Optronikløsninger

Optronik, visionssystemer og billedbehandling

Brugen af optiske sensorer stiger både i industri- og brugerapplikationer verden over. Systemerne kan anvendes til mange forskellige applikationer – fra kommunikation til 3D-visualisering af miljøer. Eksempler på to brancher, som har taget teknikken til sig, er life science- og bilindustrien, som begge udnytter det nyeste inden for kamerateknik og signalbehandlingsprocessorer maksimalt.

Inden for optronik-løsninger benytter mange virksomheder Prevas' kompetencer til at få adgang til specialistviden samt skabe indbyggede løsninger og helt nye produkter – og til at få hjælp til produktionsopstarten.

Mange virksomheder har brug for støtte, når de skal vælge sensorer til måling af genstande fremstillet af forskellige materialer, da det er afgørende af vide, hvilke fordele og ulemper forskellige sensorer har i forskellige miljøer Prevas tilbyder udarbejdelse af tekniske specifikationer, optronik, fotonik, algoritmer til billedbehandling og målsporing, konstruktion af life science-systemer, sigtesystemer, opretningssystemer, TV- og IR-kameraer, fiberoptik, systemer med flere sensorer osv. Vi har set lyset!

Prevas er også foretrukken partner til National Instruments og har ubegrænset adgang til udviklingsmodulet LabVIEW NI Vision. Det er en blokbaseret pakke til billedbehandling, som er beregnet til forstudier, forskning og hurtig fremstilling af prototyper med visionssystemer. Koden kan også automatisk overføres til AISIC, praktisk taget med et klik på en knap.

Eksempler på kunder inden for optronikløsninger:

Autoliv, Axis-Shield PoC, Axis Communications, Aimpoint, Balter Medical, Cisco Systems, Flir, Fixturlaser, HemoCue, Norsk Elektro Optikk, OptoSense, Orgentec, Silixa, SAAB Sensis og Trimble.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind