sv  no  en  

dk en sv no
Point of sale-løsninger

Point of sale løsninger

Optronik, visionssystemer og billedbehandling

I den moderne, digitale verden er det et must at have pålidelige metoder og effektivt udstyr til elektronisk betaling. En anden udfordring er at tilslutte maskiner og brugere til et komplet forretningsmiljø. "Internet of Things" er et buzzword for at lade enheder kommunikere via internettet, hvilket gør det muligt at finde løsninger, som kan konkurrere på det globale marked.

Prevas har den tekniske viden og den lange erfaring, som denne slags applikationer kræver. Kreditkortlæsere, sikker informationsoverførsel, kryptering, M2M-opkobling, dataindsamling, mikroprocessorplatforme og cloud-baserede services er nogle af de områder, som ofte er involveret i forskellige slags point of sale løsninger.

Parkeringsautomater, taxametre, transportfaktureringssystemer, benzinstationer, banker, vareautomater og genbrugsmaskiner er eksempler på anvendelsesområder, som har eksisteret et stykke tid, men der udvikles også mange nye, innovative applikationer. Vi har leveret mange løsninger med den allernyeste teknik, som er beregnet til brug i nye, innovative produkter og applikationer.

Eksempler på kunder inden for point of sale løsninger:

Cale Access, CroBoCom, Cryptera, Halda, Kapsch og Tomra.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind