sv  no  en  

dk en sv no
Produktionsforbedringer Prevas

Produktionsforbedringer

Industrieffektivisering og produktionsforbedringer, som gennemsyrer hele virksomheden.

I takt med at den globale konkurrence i industrien øges, samtidig med at kunderne stiller krav til stadig kortere leveringstider, højere produktkvalitet og flere produktvarianter, så stiger behovet for en konstant effektivisering af produktionen. Ejernes krav til afkast sætter fokus på kapitalbinding og bedre udnyttelse af det eksisterende produktionsanlæg. Dette bidrager på samme måde til nødvendigheden af kontinuerligt at arbejde med effektivisering af kapitaludnyttelse og processer.

Prevas har i mange år arbejdet med effektivisering af kundernes produktionsanlæg. Med erfaring fra flere Industrisegmenter kan Prevas tilbyde konkurrencedygtige løsninger.

Når en virksomhed indser, at den ikke udnytter sit fulde potentiale, hvad angår eksempelvis produktivitet, kvalitet eller volumen, kommer Prevas ind i billedet.

Støtte til produktionsstyringen

Vi afdækker blandt andet organisationens måde at arbejde på, de interne arbejdsprocesser, ikke mindst mellem enheder, flaskehalse samt forekomsten af rette nøgletal. Når der skal bygges nye produktionsanlæg, deltager vi også i kundernes investeringsprojekt.

Opgaverne er som oftest virksomhedsundersøgelser og -analyser, projektledelse eller generel virksomhedsstøtte. Til dette arbejde anvender vi gennemprøvede standardmetoder, som er blevet forfinet hos Prevas i forbindelse med utallige opgaver hos vores kunder.

For at tydeliggøre Prevas spidskompetence på disse områder har vi oprettet et Center of Excellence, som tilbyder services, der forbedrer din lønsomhed og konkurrenceevne.

Produktionsforbedringer, PDFPDF

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind