sv  no  en  

dk en sv no
Design af testsystemer

Produktionstest

Prevas har med mange års erfaring i produktionstest opnået viden og færdigheder til at hjælpe kunden med at nå deres behov og mål.

Prevas kan tilbyde teststrategi, testspecifikation og ATE-systemer til et enkelt produkt eller en komplet produktserie. Hvad angå sporbarhed og det at se det større billede af produktionstesten, tilbyder vi også logning af testresultater i filer, databaser og i cloud-løsninger som WATS (link for wats).

Vi har erfaring med at arbejde med EMS (Electronics Manufacturing Services) virksomheder og har derfor et tæt samarbejde med forskellige EMS-virksomheder i Norden.

Prevas har viden og komponenter til at levere testsystemer til alle former for produktionstest. Med mange års erfaring inden for produktionstest og produktudvikling forstår Prevas nemt kundens produktionslinje og hvor man kan tilføre værdi. Med store mængder data har produktionslinjerne i det moderne samfund brug for datastyring og systemovervågning. Prevas har investeret stort i at kunne levere systemer som dette og kan derfor bidrage med stor erfaring indenfor IoT, cloud infrastruktur og databehandling.
Vi har in-house erfaring inden for elektronikproduktion (EMS) og har et tæt samarbejde med flere produktionsvirksomheder i hele Norden.

Samarbejdspartnere:

National Instruments Gold Alliance Partner

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Henrik Thomsen

Henrik Thomsen

Project Sales Manager

Tel

+45 29 26 92 04

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind