sv  no  en  

dk en sv no
Robotløsninger Prevas Center of Excellence

Robotløsninger

Totalleverandør inden for robotbaserede automationsløsninger.

Industrien i Norden står over for store udfordringer, som kræver, at produktiviteten skal øges år for år, hvilket igen betyder, at de interne og eksterne processer skal forbedres. Automatisering af produktionsprocesser og yderligere effektivisering af disse er nogle af de vigtigste midler, som en virksomheds ledelse kan tage i brug for at imødekomme udfordringerne på det aktuelle konkurrenceprægede marked.

Sandvik Mining i Västberga, Sverige udvider kapaciteten og tager kontrol over en større del af deres proces. Prevas har leveret og idriftsat en ny produktionslinje med maskiner, robotter, et nyt højlager og et komplet automatiseringssystem

GKN Driveline i Köping har gennemført en af de første installationer af en kollaborativ robot i serieproduktion. Den nye medarbejder er en ABB-robot af den toarmede model YuMi, og Prevas har hjulpet til med installationen.

Vi leverer eksempelvis til følgende kunder: ABB, Sandvik, Scania, Tetra Pak og Volvo.

KOMPLET LINJE
Prevas har betydelig applikations-knowhow og er førende inden for elektronik, software og maskinteknik samt robotprogrammering – derfor kan vi styrke vores kunders konkurrenceevne og konstruere komplette robotbaserede produktionsenheder. Disse integrerer både vores egne produkter og produkter fra andre producenter, og projekterne ledes altid af vores erfarne konsulenter. Vi påtager os desuden mindre opgaver, f.eks. underprojekter inden for maskinteknik, design, programmering og software, og vi kan hjælpe med modifikation af mindre eksisterende anlæg.

EN PARTNER, SOM HAR STYR PÅ DET HELE

I de senere år har vi fokuseret på levering af programmering og overordnede styresystemer. Nu kan vi også levere hardwaren – dvs. en robot og en komplet installation med optagningsudstyr og periferienheder – ligesom vi kan udvikle konceptet og teknikken til et skræddersyet anlæg. Vores kunder værdsætter dette, fordi Prevas håndterer alle leverancer og montageopgaver, helt i overensstemmelse med kravsspecifikationerne for den endelige robot. Og endelig samler vi det hele hos slutkunden. Når vi er færdige, har kunden en helt ny automationscelle, klar til brug.

Kontakt

Lars-Erik Forsberg

Lars-Erik Forsberg

Sales Manager

Tel

+46 21 360 19 80

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind