sv  no  en  

dk en sv no
SmartShoring projekter

SmartShoring-projekter implementeret af Prevas

Ved at bruge offshoring kan de langsigtede omkostningsbesparelser være på op til 50 procent.

Eksempler på SmartShoring-projekter

  • Implementering af en PCI Ethernet Controller-funktionalitet i en FPGA.  
  • Implementering af en server, som kan modtage data fra et indlejret system. Projektet blev solgt som en add-on til et eksisterende projekt i Århus. Færdiggørelse af en internetapplikation, som kan opdatere parametre og software. Systemet kan styre flere kunder med flere forskellige websteder og tildeler brugere med forskellige roller til disse websteder. Der er et kontrolpanel, som giver et hurtigt overblik over statussen.
  • Prevas India fik til opgave at oprette rutiner til udtrækning af data fra dokumenter. Der blev oprettet filtre til udtrækning af data i henhold til kravene i Prevas' produkt Mikon.
  • Udvikling af 5 printkort i Altium Designer og 2 softwareapplikationer ud fra krav og designspecifikationer, der er udviklet i fællesskab i Danmark og Indien.
  • PCB-design med microprocessor platforme HM20. Komplet design med skematik, layout og routing. Kortet blev produceret og samlet i Indien. Komponenterne blev også indkøbt i Indien.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind