sv  no  en  

dk en sv no
Softwaredesign

Design og udvikling af software

En samarbejdspartner med viden om den nyeste teknik, som skaber innovative løsninger

Design og udvikling af software er alt for komplekst til at kunne beskrives med nogle få ord, men en ting er sikker: Jo større kompetence man har, desto bedre bliver resultatet. Prevas har stor erfaring med at levere softwaredesign og –løsninger til industrikunder. Vi forstår fordelen ved at levere struktureret programmering, som er veldokumenteret og omhyggeligt testet.

Nogle kunder har brug for on-site assistance til deres projekt fra softwarekonsulenter. Derfor har vi opbygget vores egen kompetencedatabase, som gør det nemt at finde de rette personer til kundens behov. Vores kompetencedatabase indeholder også et værktøj, som konsulenterne kan anvende til at trække på Prevas' samlede viden.

Hvis det er nødvendigt, kan vores softwarekonsulenter selv medbringe Prevas' egne arbejdsstationer og udviklingsværktøjer. Dette sættes der stor pris på, hvis kunden har en lille forsknings- og udviklingskapacitet, eller hvis der kræves meget specialiserede værktøjer.

Vi har ekspertkonsulenter med viden om C#, C++, ADA, VHDL, UML, Linux, Android, agil udvikling og meget mere.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind