sv  no  en  

dk en sv no
Supply Chain Integration Prevas

Supply Chain Integration

Forsyningskædeintegration (Supply Chain Integration) muliggør hurtig og pålidelig informationsudveksling mellem MES- eller SCADA-systemet og virksomhedens forretningssystemer.

Prevas tilbyder løsninger til integration af produktionsanlæggets software og virksomhedssoftwaren eller MES og virksomhedssoftwaren. Typiske integrationsscenarier omfatter at forbinde forretningssystemer som f.eks. ERP eller Supply Chain Management med MES-, Batch- eller SCADA-software og andre applikationer på gulvniveau.

Udformningen af et system til forsyningskædeintegration sikrer en kontinuerlig drift – så hvis dit ERP-system midlertidigt ikke er tilgængeligt, forbliver den "permanente" meddelelsesoversigt intakt.  

Primære fordele

  • Reduktion af ejerskabsomkostningerne i forbindelse med sammenkædning af forsyningskædeintegration og virksomhedssystemer samt understøttelse af industristandarder som f.eks. ISA-95 og B2MML.
  • Det programmatiske, modulære design gør det muligt at integrere en hvilken som helst applikation, således at der anvendes en konsistent tilgang til virksomhedsintegration.
  • De eksisterende forretnings- og produktionssystemer kan supplere hinanden på en måde, som er løst sammenkoblet, men meget pålidelig.

Primære funktioner

  • Pålidelig transport og vedholdenhed af meddelelser
  • Lagring og videresendelse af meddelelser og meddelelsesoversigten
  • Mulighed for udvidelse og tilføjelse af add-on-funktioner, der kan genbruges, såsom netværksmuligheder, transformation og translation af meddelelser.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind