sv  no  en  

dk en sv no
Supply Chain Managment (SCM)

Supply Chain Management (SCM)

Konkurrencedygtige virksomheder har brug for, at arbejdsprocesserne og IT-systemerne er integreret og forbundet på en effektiv måde. Ikke bare internt, men også med kunder og leverandører. Prevas har lang erfaring med integration af forskellige typer af systemer. Resultatet er en problemfri og effektiv overførsel af informationer på tværs af forskellige systemtyper og arbejdsprocesser.

Supply Chain Management (SCM) omfatter opsyn med materialer, informationer og finanser i hele forsyningskæden, efterhånden som de flyttes fra leverandør til producent til grossist til detailhandler og til forbruger. Supply Chain Management omfatter koordinering og integration af disse strømme, både internt i og mellem virksomheder. Det siges, at det primære formål med et effektivt SCM-system er at minimere lagerbeholdningen (under den antagelse, at produkterne er tilgængelige, når de skal bruges).

Eftersom der fokuseres på materialer, løser et SCM-system problemer i forbindelse med:

  • Styring af for store manuelle bestillinger.
  • Uvisse lagerbeholdninger.
  • Produktionsstop på grund af manglende råmaterialer eller komponenter.
  • Planlægningsproblemer, som skyldes en uvis driftsstatus eller udstyrsstatus.
  • Store buffere i processen.

Nøgleværdier

  • Opdaterede produktionsdata i SCM/ERP
  • Korrekte lagerstatusser i de forskellige systemer
  • Forsendelsesoplysninger
  • Mindre buffere i processen

Sammenkobling af forretningsløsninger

Prevas har lang erfaring med integration af forskellige typer af systemer. Resultatet er en problemfri og effektiv overførsel af informationer på tværs af forskellige systemtyper. Læs mere her.

Goods Certificate Manager (GCM)

Prevas' system til styring af varecertifikater, Goods Certificate Manager (GCM), er en industriel, skybaseret løsning, hvor leverandørerne registrerer, opdaterer og sender informationer om deres varer elektronisk til køberen, når varerne handles. Læs mere her.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind