sv  no  en  

dk en sv no
Tekniske undervandsløsninger (subsea)

Undervandsløsninger (subsea)

Robuste løsninger til sikker drift – med henblik på at udnytte nye og eksisterende energikilder og tekniske undervandsløsninger (subsea).

Uanset om det drejer sig om at udforske og styre nye energikilder, såsom bølge- og tidevandskraft, eller om at finde nye og sikrere metoder til at drive oliefelter i havet på, har Prevas den nødvendige viden og erfaring.

Nye og vedvarende energikilder som bølger og tidevand kan udnyttes af dem, der kan håndtere naturens barske elementer og uforudsigelige vejrforhold. Samtidigt søges der efter oliefelter længere nede i jorden og i koldere miljøer end nogensinde før.

Dette kræver nye tekniske løsninger med en større grad af automation og overvågning af sikkerheden – også med hensyn til de miljømæssige aspekter. Undervandsløsninger skal være ekstremt robuste og fejlsikre, fordi de skal fungere i meget barske og krævende forhold. De skal også kunne fjernstyres og overvåges med en høj grad af sikkerhed.

De nye oliefelter, som skal drives længere mod nord og på dybere vand end nogensinde før, skal udelukkende baseres på undervandsdrift eller havbundsplaceret drift med strømforsyning og elektroniske fjernstyringssystemer.

Prevas har lang erfaring med at udvikle teknik til sådanne barske og krævende forhold, herunder:

  • Værktøjer til inspektion af olierørledninger
  • Elektroniske moduler til undervandsbrug
  • Sensor- og overvågningssystemer
  • Strømsystemer til undervandsbrug
  • Bølge- og tidevandskraftværker

Eksempler på kunder inden for tekniske undervandsløsninger:

Seabased, Ocean Harvesting Technologies, Minesto, Aker Solutions, Siemens, Statoil og DnV.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind