sv  no  en  

dk en sv no
Testsystemer til elektroniske styreenheder (inkl. HIL)

Testsystemer til elektroniske styreenheder (inkl. HIL)

En elektronisk styreenhed (ECU – electronic control unit) kan defineres som elektronik, der styrer en fysisk maskine, f.eks. en vaskemaskine, en robot eller en bil. Disse enheder bliver stadig mere komplekse, og i mange tilfælde indgår de i et større netværk med flere enheder.

Prevas har i årenes løb udviklet testløsninger til elektroniske styreenheder, både små til simple enkelte enheder og større til komplekse netværk.

De moderne elektroniske enheder kræver et komplekst testmiljø, for at testningen kan udføres. HIL (Hardware In the Loop), som anvendes til at simulere et miljø, er en velafprøvet teknologi. Tidligere var HIL en dyr løsning, som kun blev brugt af rumfarts- og bilindustrien. I dag kan vi tilbyde denne teknik ved at bruge almindelige computere i vores testsystemer.

For at kunne tilbyde vores kunder skræddersyede testløsninger til elektroniske styreenheder har vi lavet en værktøjskasse kaldet xMove. Den indeholder komponenter, processer og viden om, hvordan man laver testløsninger til elektroniske styreenheder.

Du kan læse mere om dette i vores xMove-brochurePDF
eller beskrivelsen af xMove-konceptetPDF.

xMove

Nært samarbejde med vores kunder:

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Henrik Thomsen

Henrik Thomsen

Project Sales Manager

Tel

+45 29 26 92 04

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind