sv  no  en  

dk en sv no
Tjenester og support, Optimering av varmeovne

Services og support

Operatøruddannelse, driftsanalyser og finjustering af styresystemerne.

Vores CoE-team består af erfarne eksperter i ovndrift, projektledere, styresystemeksperter og softwareudviklere. Vi mener, at det kræver en grundig viden om grundlæggende ovndrift, hvis man skal levere velfungerende systemer til overvågning og styring. Vores team er også medlem af de svenske brancheorganisationer Jernkontoret og Swerea Mefos.  

Vi tilbyder uddannelse i ovndrift til produktionspersonale, konsulentservices ude i virksomheden samt analyser af driften, energiforbruget og produktiviteten. Vi kan ofte anbefale små ændringer i driften, som har en stor effekt på opvarmningseffektiviteten. Vi kan også fungere som rådgivende part eller tage hånd om hele projektstyringen i forbindelse med nyinvesteringer eller renovering af ovne, brændere eller hjælpeudstyr samt udskiftning af brændstoftype.  

Vi kan desuden tilbyde support døgnet rundt hele ugen. Vi sørger for, at dine ovne drives på en måde, som sparer energi og øger produktiviteten.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind