sv  no  en  

dk en sv no

Udvikle og SElv udvikles

HVORDAN VIL DU FORANDRE VERDEN?

Prevas er en teknisk IT-virksomhed med spidskompetence inden for teknisk produktudvikling, indlejrede systemer, industriel it og automation. Vores kunder arbejder med alt fra energi og værkstedsindustri til levnedsmidler og life science. Ved at tilbyde innovative løsninger, tjenester og produkter hjælper vi dem med at skabe vækst.

Vi er stolte over, siden 1985, at have bidraget til forbedret produktivitet, kvalitet og lønsomhed i vores kunders industrianlæg. For ikke at tale om de 5.000 produkter, vi har været med til at udvikle. Vi har udviklet overlevelsesdragter, som kan spore personer ved ulykker og dermed redde liv. Vi har gjort det muligt for folk at måle deres EKG derhjemme via en opkobling til hospitalet. Vi har også været med til at værne om en bæredygtig fremtid ved at forvandle havets bølger til energi og kvalitetssikret produktionen af frosne ærter. For bare at nævne nogle få eksempler.

Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med at forandre verden.

Vi er alle individer, og den måde, vi udvikler os på, varierer fra person til person, alt afhængigt af hvad vi har med os i bagagen, og hvordan vi tager viden til os. Vi forsøger at finde frem til det, der får dig til at vokse som menneske!

Grundlaget for Prevas' arbejde er, at kunden og Prevas er en del af samme team. En af vores vigtigste drivkræfter er vores passion for at dele vores viden med andre, samtidig med at vi hele tiden lærer nyt af vores kunder og af hinanden.

Hvis du vil være en del af vores team, så søg job hos Prevas. Hvis du vil vide mere om vores opgaver, så besøg vores referencebank.

SÅDAN ER PREVAS:

UDFORDRENDE.

Hos os får du sat dine kompetencer på prøve hver dag.

KOMPETENTE.

Du arbejder med dygtige kolleger, som gerne deler ud af deres erfaringer.

SUNDE.

Vi er en aktiv arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for motion og forebyggende tiltag.

PROGRESSIVE.

Vi stræber efter at tiltrække flere kvinder og opnå en ligelig fordeling mellem kønnene.

KONKURRENCEDYGTIGE.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og individuel lønfastsættelse.

PERSONLIGE.

Når du træder ind ad døren på dit Prevas-kontor, er det som at komme hjem.

Kontakt

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind