sv  no  en  

dk en sv no

Officiel uddannelsespartner til Xilinx

Prevas er som den eneste udvalgt til at være partner for de officielle Xilinx-uddannelser i Norden. Prevas bliver dermed en del af Xilinx' globale netværk af uddannelsesleverandører, som tilbyder kundeuddannelser inden for udfordrende områder som f.eks. FPGA-design med bedre ydelse, indlejret hardware, software, konnektivitet og digital signalbehandling (DSP).

Xilinx Autorized Training Provider, Prevas

På kurserne anvendes uddannelsesmateriale af høj kvalitet, som er udarbejdet af Xilinx, og der drages nytte af Prevas' specialviden. Læs mere om vores uddannelser inden for Xilinx FPGA.

En af de mange fordele ved at vælge Prevas som din partner i forbindelse med forskning og udvikling er, at vi altid fokuserer på vidensformidling til vores kunder. Vi tror på at have en åben holdning og dele vores viden med vores kolleger, partnere og kunder.

Eftersom vi arbejder med komplekse forsknings- og udviklingstjenester, er det yderst vigtigt for os, at vi altid kender de nyeste teknikker, metoder og værktøjer. Eftersom vi hele tiden samarbejder med de markedsledende virksomheder inden for flere forskellige branchesegmenter, har vi altid en god målestok for vores egen kompetence.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind