language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Vil du med helt i fronten af den tekniske udvikling?

Prevas er en teknisk udfordrende og innovativ arbejdsplads - og vi søger nye kolleger, der ønsker at hjælpe vores kunder med at realisere deres produktvisioner!

I Prevas, hjælper vi vores kunder med at løse deres tekniske udfordringer og realisere deres produktideer, hvad enten ideerne indebærer et livreddende medical device, en ny måde at optimere energiproduktion fra vindmøller eller en cykelairbag til den nytænkende forbruger. Vores kunder varierer helt fra etablerede virksomheder, der har brug for en outsourcet R&D-afdeling og til innovative start-ups, der skal have færdiggjort den allerførste prototype. Som medarbejder i Prevas, får du derfor muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier og komme med helt i fronten af den tekniske udvikling.

Vi er alle forskellige, og den måde, vi udvikler vores kompetencer på, varierer fra person til person, bl.a. afhængigt af vores tidligere erfaringer og hvordan vi lærer. Vi vil prøve at finde ud af, hvad der får dig til at vokse i din karriere - og dét du ikke kan i forvejen, det lærer vi dig.

Hos Prevas, vil du hver dag møde inspirerende, kompetente og venlige mennesker. Vi tilbyder opgaver på mange forskellige områder, og du vil komme til at arbejde sammen med kunder fra mange forskellige brancher. Derfor kan vi ikke beskrive en typisk dag hos Prevas.

Vi har en fri og uformel virksomhedskultur, hvor der er plads til enhver personlighedstype. Prevas har en flad, dynamisk og projektorienteret organisationsstruktur, hvor vejen mellem idé og handling er kort. Vi mener desuden, at en balance mellem arbejde og familieliv er en forudsætning for effektivitet og kreativitet på kontoret.

Vores virksomhedskultur

Fælles kerneværdier er nøglen til vores succes. De baner vejen for bedre kommunikation og samarbejde, reducerer behovet for detaljerede regler og retningslinjer og gør vores organisation mere agil og samarbejdsorienteret. Fælles værdier fungerer som vores gensidige aftale og lader alle arbejde mere frit inden for vores fælles overbevisninger.

At have de samme værdier betyder ikke, at vi alle er ens. Vi værdsætter forskelligheder og fremmer diversitet. Vi mener, at unikke individer er vigtige, når det handler om at skabe stærke, fremgangsrige teams.

Værdierne er ment som værende principper, der guider os i vores daglige adfærd over for både kunder og kolleger. Når vi respekterer vores fælles værdier og opfører os i overensstemmelse hermed, manifesterer vi vores virksomhedskultur.

Hos Prevas opsummerer vi vores værdier med akronymet BOAT – Business driven, Open-minded, Active and Team player.

Kontakt os

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager, Aarhus

Tel +45 40 21 61 03

E-post

Kontakt os

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology Prevas A/S, Copenhagen

Tel +45 51 54 33 66

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

 • 4Life Solutions

  Rent drikkevand på fire timer

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas