language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Vores virksomhedskultur

Fælles kerneværdier er nøglen til vores succes. De baner vejen for bedre kommunikation og samarbejde, reducerer behovet for detaljerede regler og retningslinjer og gør vores organisation mere agil og samarbejdsorienteret. Fælles værdier fungerer som vores gensidige aftale og lader alle arbejde mere frit inden for vores fælles overbevisninger.

At have de samme værdier betyder ikke, at vi alle er ens. Vi værdsætter forskelligheder og fremmer diversitet. Vi mener, at unikke individer er vigtige, når det handler om at skabe stærke, fremgangsrige teams.

Værdierne er ment som værende principper, der guider os i vores daglige adfærd over for både kunder og kolleger. Når vi respekterer vores fælles værdier og opfører os i overensstemmelse hermed, manifesterer vi vores virksomhedskultur.

Hos Prevas opsummerer vi vores værdier med akronymet BOAT – Business driven, Open-minded, Active and Team player.

Vore værdier er:

Business Driven
For os betyder ”Business driven” at være hjælpsom, opmærksom og engageret. Vi mener, at det er afgørende at se tingene fra kundernes perspektiv for at forstå deres udfordringer, behov og at gøre, hvad der er bedst for dem. Ved at være forretningsdrevet etablerer vi langsigtede, sunde relationer.

Open Minded
Med et åbent sind vil vi overveje idéer og holdninger, der afviger fra, hvad vi er vant til. Vi ser forandring som en potentiel mulighed. Dette kan indebære at forlade vores tryghedszone og udforske nye muligheder. Processen kan ofte være udfordrende, men afgørende for at forstå komplekse problemer, finde kreative løsninger og bidrage til at vokse som individer.

Active
Aktiv handling er meget kraftfuldt. Hos Prevas hylder vi hvert enkelt individs indre styrke, beslutsomhed og lidenskab. Vi opfordrer alle til at tænke stort, udfordre konventionelle regler og at være innovative. Det er okay at begå fejl, fordi de hjælper os til at blive endnu bedre til det vi laver.

Team Player
Hos Prevas arbejder vi sammen i teams. Uanset om det er et team af kolleger, et kombineret team af kunder, partnere og endda konkurrenter, tror vi fuldt og fast på, at samarbejde fører til bedre resultater.

KOm med på vores rejse!

Kontakt os

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager, Aarhus

Tel +45 40 21 61 03

E-post

Kontakt os

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology Prevas A/S, Copenhagen

Tel +45 51 54 33 66

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

 • 4Life Solutions

  Rent drikkevand på fire timer