language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Hvordan vil du forandre verden?

Vi er stolte over, siden 1985, at have bidraget til forbedret produktivitet, kvalitet og lønsomhed i vores kunders industrianlæg. For ikke at tale om de 5.000 produkter, vi har været med til at udvikle. Vi har udviklet overlevelsesdragter, som kan spore personer ved ulykker og dermed redde liv. Vi har gjort det muligt for folk at måle deres EKG derhjemme via en opkobling til hospitalet. Vi har også været med til at værne om en bæredygtig fremtid ved at forvandle havets bølger til energi og kvalitetssikret produktionen af frosne ærter. For bare at nævne nogle få eksempler.

Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med at forandre verden.

Vi er alle individer, og den måde, vi udvikler os på, varierer fra person til person, alt afhængigt af hvad vi har med os i bagagen, og hvordan vi tager viden til os. Vi forsøger at finde frem til det, der får dig til at vokse som menneske!

Grundlaget for Prevas' arbejde er, at kunden og Prevas er en del af samme team. En af vores vigtigste drivkræfter er vores passion for at dele vores viden med andre, samtidig med at vi hele tiden lærer nyt af vores kunder og af hinanden.

Hvis du vil være en del af vores team, så søg job hos Prevas. Hvis du vil vide mere om vores opgaver, så besøg vores referencebank.

KOm med på holdet!

Kontakt os

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology Prevas A/S, Copenhagen

Tel +45 51 54 33 66

E-post

Kontakt os

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager, Aarhus

Tel +45 40 21 61 03

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

 • 4Life Solutions

  Rent drikkevand på fire timer